Bildekoration – Foliering af køretøjer

En bildekoration / bilreklame er en af de bedste løsninger til eksponering af dit firma.

AK installationer

Kørende blikfang af varmepumper

Viborg Renovation

Sammenhæng på alle køretøjer

Koolsolutions

Bildekoration med metallic folie

Skal vi give et tilbud på maksimal synlighed på vejene?

Ring til os på 86 60 08 77 eller brug formularen til højre, så hører vi gerne om dine ønsker. Har du fotos vi skal se, så kan du sende dem til os på
email@bergmann-skilte.dk.

Vi kan også lave designforslag til dig, så du kan se resultatet online, inden vi begynder at foliere.

Du får utrolig stor reklameværdi med effektiv og billig reklame, der ses af mange mennesker. Du og dine medarbejder kører rundt omkring i firmabiler, herved vil reklamen når ud til et bredt netværk. En bildekoration er det oplagte markedsførings-værktøj for ekstra eksponering af din virksomhed og dens vision.

Store som små dekoreringer

Hos Bergmann Skilte laver vi mange bildekorationer hvert år, både store og små og i forskelligt prisleje. Vi sætter stor ære i, at hjælpe dig bedst muligt. Vi yder rigtig god service, hvor du selv kan være med til at komme med idéer til din bildekoration.

Design

Vores grafikere hjælper dig gerne med, at visualisere din nye bildekoration, så du kan se hvordan den vil komme til at se ud når den er færdig. Vi står inde for den helt rigtige løsning og det flotte resultat. Du kan sende dit logo og hvilken bil der skal laves oplæg på, herefter kommer vi med et eller flere udkast, der efterfølgende kan rettes til i samarbejde med dig. Vi kommer også med en prisberegning og du kan herefter vurdere om det er noget for dig. Har du ikke et logo endnu kan vi også designe det for dig i vores reklamebureau Digisource. Ta’ fat i Esben eller Karina og de vil hjælpe dig godt på vej.

Traditionel bildekoration

Den traditionelle bildekoration, til enkle motiver, logoer og tekster, er skåret i folie i forskellige farver. Der er utrolig lang holdbarhed på denne metode. Det er også muligt, at lave en bildekoration med et folieprint, hvis du ønsker et mere fotografisk motiv. Denne metode skaber et utrolig godt blikfang.

Vi laver også bilreklamer med specialdekorationer i metallicfolier og refleksfolie.

Montering

Vi producerer og monterer din bilreklame på eget værksted eller hos dig.