Klæbere eller klistermærker – kald dem hvad du vil, de kan det samme

Klistermærker er en fremragende måde at gøre sig synlig over for mange, gøre opmærksomt eller fortælle små budskaber. Leverer du produkter til slutbrugere, til produktion eller til videresalg, kan du gøre opmærksomt på at du er leverandøren, så andre kan se, hvem de skal tage fat på, hvis de også bliver interesserede.

Lad os regne gratis på et tilbud på klistermærker.

Ring til os på 86 60 08 77 eller brug formularen til højre, så hører vi gerne om dine ønsker. Har du fotos vi skal se, så kan du sende dem til os på
email@bergmann-skilte.dk.

Alle slags klistermærker

Vi laver klistermærker i alle afskygninger. Firkantede klistermærker, firkantede klistermærker med runde hjørner, spejlvendte klistermærker til montering f.eks. indvendigt på vindue, runde klistermærker, figurskåret klistermærke osv.

Det rette opslag

Vi fremstiller klistermærker lige fra 2 stk. til flere tusinde. Klistermærkerne leveres som regel på ark, men hvis de er større skærer vi dem ud enkeltvist.

Vælg rigtigt

Vi printer klistermærkerne på folie med mulighed for speciel overfladebehandling så de kan holde til vind/vejr og aftørring. Der er flere forskellige typer folie alt efter hvad klistermærkerne skal sidde på. Kontakt Karina el. Michael så vil de hjælpe dig med det rigtige valg til lige netop din opgave.