Skiltning

Facadeskiltning skaber god opmærksomhed og blikfang på din virksomhed. Facadeskilte lavet på den rigtige måde og placeret det rigtige sted sender et signal til omgivelserne, der fortæller utrolig meget om dit firma.

Benefit

Dekorering af Benefit fysioterapi klinik.

ELLEvilde Expo

Flot og synlig taleboble med 3d-effekt og lys

Via University Collage Viborg

Flotte og enkle henvisnings-pyloner i hele området

Hvis du vil have stor synlighed, så lad os give et tilbud.

Vi kan lave designerforslag til dig, så du kan se resultatet online, inden vi begynder selve produktionen.

Ring til os på 86 60 08 77 eller brug formularen til højre, så hører vi gerne om dine ønsker. Har du fotos vi skal se, så kan du sende dem til os på
email@bergmann-skilte.dk.

Facadeskilte

Det er vigtigt, at skiltene sender et professionelt signal, der stemmer overens med de varer din virksomhed tilbyder.

Vi bruger primært alusandwich-plader, da de er slidstærke og tåler at hænge både inde og ude. Alusandwich plader er også velegnede til store skilte.

Vi laminerer altid vore skilte for bedre holdbarhed. Du kan vælge mellem en blank (højglans) laminat eller en mat laminat. Med laminat kan skiltene holde til vind, vejr og sol og du får en længere levetid. Man snakker faktisk om, at det i gennemsnit øger levetiden med 50 %. Derudover beskytter laminaten også mod ridser og slag.

Vores grafiker hjælper dig gerne med ideer, hvis du har brug for inspiration og vejledning til dine nye facadeskilte. Kontakt Karina eller Esben.

Alu 3mm, Kakkel med bukkede kanter – Skilte på gavle, fodbold/håndbold bander -Herunder også byggepladsskilte

Facadebogstaver

Facadebogstaver skaber et fantastisk flot og eksklusivt look på din virksomhed.

Facadebogstaver kan laves i mange forskellige former for materialer; lakerede aluminiumsbogstaver, lakerede PVC-bogstaver, gennemfarvede acryl-bogstaver eller udfræsede eller laserskårne bogstaver i enten rustfrit stål, slebet aluminium eller kobber.

De flotte facadebogstaver monteres ofte med afstand til væggen, så de skaber en fin skygge-virkning. Bogstaverne sættes typisk op med snap-fix, der kan sættes op og tages ned flere gange eller med stag, der er svejset på bagsiden af hvert enkelt bogstav, så man kan sætte bogstaverne direkte ind i væggen.

Facadebogstaverne kan laves med lys; både fremadrettet og bagudrettet. LED-dioderne giver et utroligt flot og eksklusivt udseende. Monteret lys på de udskårne bogstaver er naturligvis en lidt mere om kostelig affære end alm. udfræsede bogstaver uden lys. Her kan man evt. vælge at de belyses fra jorden og op.

Alle typer facadebogstaver kan med fordel også monteres indvendigt. De giver et super flot og eksklusivt udtryk indendørs f.eks. som dekoration på væggen, logo i en reception eller som henvisningsskilte.

Pyloner og standerskilte

Pyloner bruges ofte foran de fleste domiciler og anvendes som firmaskilt ved indkørslen eller som skilt ude ved vejen. Pyloner fås i mange afskygninger og priser, fælles for dem alle er, at det er en rigtig god reklamesøjle for din virksomhed, der kan vise vejen ind til hovedindgangen. En pylon er som regel det første kunderne ser, når de skal besøge dit firma, og derfor er det super vigtigt at pylonen udstråler kvalitet. Se et udvalg af de pyloner vi har lavet her ovenfor eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Standerskilte bruges ofte som vejviser eller adresseskilte. Skiltestandere leveres som regel som standart skiltesystemer, der alle basalt set fungerer på samme måde. En eller flere skilteplader monteres mellem to eller flere ben/søjler der er nedstøbt i jorden. Standerskilte kan være små og store, i forskellig højde, bredde og farver og det grafiske design tilpasses efter dine ønsker og behov.

Håndværkerskilte

Håndværkerskilte bruges som oftest på byggepladser, men kan bruges til mange forskellige formål. Et lille håndværkerskilt på en byggeplads er en nem måde at lave reklame for sin virksomhed. Her kan det også være en fordel at vise sit CVRnr. Håndværkerskilte er også optimale til brug som reklame eller til at præsentere din virksomhed ved vejen.

Interne skilte / henvisningsskilte

Interne skilte kan være meget enkelt, og skal have til formål at vise at vise kunderne og de besøgende den rette vej.

Bannere

Promover dit budskab gennem et banner. En udbredt og en god måde at skabe synlighed på. Facadebannere er et prisbilligt produkt velegnet til udendørs brug. Vi trykker på PVC presenning, stof eller mesh i forskellige størrelser. Bannerne efterbehandles altid med enten kantbånd, løbegang, eller ombuk samt sejlringe for nem montering.

PVC Banner / Presenning er et slidstærkt materiale, der primært anvendes udendørs f.eks. på husmuren, stilladser, varevogne eller lastbiler mm.

Mesh Banner minder meget om et PVC-banner. Forskellen er dog at Mesh banner har huller som gør, at vinden kan gå igennem, og at man kan se igennem fra bagsiden. Mesh banner bruges som regel til stilladsbanner.

Stofbanner trykkes på polyester og bruges ofte til f.eks. messer, scene-bagbeklædning og til ophæng i butik

Roll-up

Roll-up bannere er et 2m højt stykke tekstil eller plast med tryk på, som kan rulles op og ned efter behov. Et roll-up banner anvendes oftest indendørs. Den nemme op- og nedtagning samt den ekstra højde gør roll-ups helt optimale som blikfang, når du har et budskab, du gerne vil vise på steder, hvor de ikke permanent skal stå.

Beachflag

Beachflag er en helt særlig type flag, som har en karakteristisk facon. Beachflaget er et aflangt flag, som sidder på en stang og har en buet top. Et beachflag, eller strandflag, er en optimal måde at få fokus på sin virksomheds logo. Og med de mange typer af fødder, kan beachflaget placeres mange forskellige steder.